Schrijf u in om tijd te besparen

Inschrijving

Om tijd te besparen bij een volgende verkoop kunt u uw online account aanmaken.

Deze informatie wordt door ons gebruikt om het verkoopcertificaat op te stellen en om de SIV-verklaring van uw aankoop te realiseren.

*Verplichte velden

Door op de knop "Bevestigen" te klikken, stemt u ermee in dat de informatie die doormiddel van het bovenstaande formulier wordt verzameld, door VPAuto wordt opgeslagen op een beveiligde bestandsserver en database. Deze gegevens en documenten worden verwerkt in het legitieme belang van VPAuto om uw account te beveiligen voor toekomstige veilingen en aankopen.

De klantenservice van VPAuto kan contact met u opnemen om uw registratie te voltooien of te bevestigen.

In het geval dat uw registratie niet voltooid is, worden deze gegevens en uw registratie, uiterlijk een maand na uw aanvraag, of zonder feedback van u op verzoek van de klantenservice, automatisch verwijderd uit de VPAuto-systemen. Het verwijderen wordt elke eerste dag van de volgende maand uitgevoerd. In overeenstemming met de Europese regelgeving inzake gegevensbescherming (Regeling (EU) 2016/679, bekend als "AVG"), kunt u uw recht op toegang tot uw gegevens uitoefenen, de gegevens laten corrigeren of in bepaalde gevallen bezwaar maken tegen de verwerking ervan door contact op te nemen met [email protected]

Raadpleeg het privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens door VPAuto.

  • Zoek-alerts instellen
  • Uw favoriete producten volgen en prijsupdates ontvangen
  • Deelnemen aan veilingen op locatie en online