Onze organisatie Human ressources

Een sterke bedrijfscultuur voor een bedrijf met menselijke waarden

Met meer dan 100 medewerkers, verdeeld over diverse verkoopcentra, in Frankrijk en in verschillende Europese landen, kenmerkt VPauto zich door een sterke wendbaarheid en processen die dicht bij de meest dynamische start ups staan.

Het bedrijf heeft een solide organisatie, gestructureerde activiteitenpolen en is gebaseerd op een sterke bedrijfscultuur, het resultaat van meer dan 30 jaar bestaan.

Nieuwe medewerkers krijgen een meerdaagse integratiecursus en de mogelijkheid om zich te ontplooien onder prettige werkomstandigheden en in een dynamische werkomgeving.

management-op-lokatie

VPauto heeft een lokaal management opgezet om elk team zo goed mogelijk te ondersteunen bij het uitvoeren van zijn dagelijkse operationele taken. Managers komen bij VPauto gewoonlijk uit de teams waar ze verantwoordelijk voor zijn. Ze zijn dan ook perfect vertrouwd met de technische processen en dagelijkse problemen.

Deze nabijheid vergemakkelijkt de communicatie en verbetert de besluitvorming.

de algemene directie van het bedrijf

Het bedrijf werd in 1982 opgericht door François-Laurent Guignard, Directeur van het bedrijf. Sinds 2019 wordt het beheerd door Pierre Guignard, Algemeen Directeur.

In juli 2019 is het bedrijf CAT GROUPE bij VPauto gekomen.

personeelswerving

VPauto is een dynamisch, groeiend bedrijf dat regelmatig rekruteert. Voor ons zijn interpersoonlijke vaardigheden even belangrijk als knowhow en wij zoeken betrokken mensen die in teamverband kunnen werken.
Heb je technische vaardigheden in de automobielsector, in de informatica of zijn auto's je passie?
Bezoek dan de personeelswervingspagina om de vacatures te bekijken of om een open sollicitatie te posten: Ga naar de personeelswervingspagina

Onze beloftes