Bilan expert® grondige technische expertise van de voertuigen

Een unieke technische keuring op de markt

De Bilan Expert® (deskundige balans) is een controle op 185 punten, in combinatie met een proefrit. Hij wordt op alle voertuigen van minder dan 42 maanden uitgevoerd.

Samengesteld om u een ongekende transparantie te bieden over de status van het voertuig. Het zorgt ervoor dat u met het volste vertrouwen kunt kopen. Het bestaat uit 4 delen (technisch, comfort-veiligheid en proefrit) de Bilan Expert® biedt duidelijke objectieve informatie over de staat van het voertuig. U weet zo wat de exacte staat is en bent volledig in controle over uw budget.

De Bilan Expert wordt uitgevoerd door onafhankelijke professionals® en is zowel online te raadplegen als in het voertuig.

Een heel eenvoudig systeem met pictogrammen maakt het mogelijk om te begrijpen wat wij denken van het gecontroleerde punt:

 • Alles gaat goed
 • Te plannen
 • Te doen
bilan expert
De Bilan expert (deskundige balans):
185 controlepunten

 • Technische
  expertise van het voertuig

 • Beheer
  documentaire en taxatie

 • Voorbereiding
  voor de verkoop

Ontdekken wat de voorbeiding voorafgaand aan de verkoop inhoudt

technische keuring

Voertuigen ouder dan 42 maanden hebben een technische keuring ondergaan, die wij u doorgeven. We voeren ook een testrit uit waarmee u de kwaliteit en gebreken van het voertuig helder krijgt.

Voor meer informatie over de technische keuring kunt u het volgende artikel lezen: de technische keuring begrijpen.

De "Bilan Expert en reg" en de technische keuringen worden niet apart gefactureerd (behalve voor de gerechtelijke verkoop).