Voordelen vpauto veilingen

Bij vpauto kopen betekent profiteren van de beste aanbiedingen op de tweedehandsmarkt

VPAuto is erkend als een van de beste veilingsites voor auto's en geeft u de kans om te profiteren van de beste aanbiedingen van de tweedehandsautomarkt.

eenvoudig

De VPauto verkoop is de meest eenvoudige manier om een voertuig aan te schaffen: uw hand opsteken is voldoende!

Transparant

U beschikt over een volledige beschrijving van de staat van elk voertuig: u weet dus wat er goed is en wat er mankeert aan de auto waar u op inzet.

Snel

VPauto organiseert elke week evenementen. U beschikt zo over een consequente keuze en heeft de mogelijkheid om snel een geschikt voertuig te vinden.
De beschikbaarheid is direct, dus u kunt ermee wegrijden zodra het dossier afgerond is. Handig!

De beste prijs

De VPauto verkoop is de ideale oplossing om uw auto tegen de laagste prijs te kopen. Bij VPauto vindt u recente voertuigen, goed onderhouden, goed uitgerust en bovendien voertuigen waarbij VPauto een zeer grote transparantie biedt.
Ideaal om een weloverwogen keuze te maken! De geconstateerde prijzen zijn de beste op de markt: vergelijk, en u zult het zien!

Veilig

De transacties worden uitgevoerd binnen een volledig beveiligd systeem. Of u verkoper of koper bent, het is eenvoudig en risicoloos!

professioneel

Een onafhankelijke expert zet zich voor u in om het voertuig op de weg te testen, en controleert hem op allerlei punten.

De meest ruime keuze

Met meer dan 4000 gepresenteerde voertuigen elke maand beschikt u over een ruime keuze. Alle merken (zelfs de meest zeldzame) worden in de verkoop vertegenwoordigd, we bieden voertuigen uit allerlei categorieën en in alle prijsklasses.
Professioneel, met meer dan 25 tot 30 elektronische veilingen per week en 4 tot 5 veilingen in de zaal elke maand, VPauto biedt u de kans om snel en tegen weinig geld een auto te vinden.

Data van onze volgende verkopen Onze beloftes

MET 50.000 aangeboden voertuigen elk jaar biedt vpauto de meest ruime keuze op de Franse markt